مراحل ساخت موشن گرافیک چیست؟
تا به حال، باید درک بهتری از موشن گرافیک و اینکه سازندگان چگونه می توانند از آن برای داستان سرایی بصری تاثیرگذارتر در قالب های مختلف استفاده کنند، داشته باشید. اما ممکن است بخواهید بدانید که چگونه موشن گرافیک خود را بسازید. مراحل زیر به شما کمک می کند تا در کمترین زمان، موشن گرافیک های اصلی را ایجاد کرده و به اشتراک بگذارید.
برای آشنایی با موشن گرافیک به مطلب موشن گرافیک چیست؟ مراجعه نمایید.
مرحله 1: یک بریف ایجاد کنید
یک موشن گرافیک خوب تصادفی ساخته نمی شود. آنها به دقت برنامه ریزی شده و به دقت طراحی شده اند تا حداکثر اثربخشی را تضمین کنند. بخش مهمی از این برنامه ریزی شامل در نظر گرفتن مخاطبان هدف و دانستن اینکه دقیقاً می خواهید چه چیزی را از ویدیوی شما حذف کنند، است.
آیا سعی می کنید حس خاصی را در مخاطب ایجاد کنید؟ آیا می خواهید آنها یک فرآیند یا اطلاعات مهم را به خاطر بسپارند؟ آیا می خواهید به آنها کمک کنید تا یک مهارت جدید را یاد بگیرند؟ فهمیدن این موارد قبل از شروع، به شما پایه ای می دهد که در هنگام چیدن، ویدیوتان را روی آن بسازید. همچنین، به خاطر داشته باشید که گرافیک های حرکتی یک رسانه کوتاه هستند، بنابراین باید مطمئن شوید که اطلاعاتی که در آنها وجود دارد به شیوه ای بسیار قابل هضم ارائه می شود.
اگر برای شخص دیگری محتوا میسازید، در طول مسیر با مشتری مشورت کنید تا مطمئن شوید که از نظر مفهومی با بریف هماهنگ شدهاید، قبل از شروع به کارهای بصری. بازگشت به داخل و اصلاح موشن گرافیک پس از مرحله طراحی می تواند یک چالش ایجاد کند که ممکن است شما را ملزم به انجام ترفندها و تنظیمات اضافی کند که احتمالا زمان بر هم باشد.
برای آشنایی بیشتر با بریف به مطلب بریف در موشن گرافیست چیست؟ مراجعه کنید.
مرحله 2: استوری برد ایده شما
موشن گرافیک یک رسانه بصری است، بنابراین کاملا منطقی است که ایجاد آنها شامل تصاویر بصری نیز باشد. استوریبردها طرحهای سادهای هستند که کلیپهای ویدیویی شما را بهصورت شات گرفته شده نشان میدهند. آنها یک راه عالی برای درک جریان بصری کلی پروژه شما قبل از اینکه حتی یک فریم از آن ساخته شود، هستند. استوری برد معمولاً روی تخته وایت برد یا سه پایه انجام می شود که همکاری بین تیم های طراحی و تولید را تسهیل می کند.
هنگامی که در مورد ظاهر پروژه به توافق رسیدید و به کاغذ متعهد شدید، آماده هستید تا وارد مرحله طراحی شوید.
مرحله 3: ویدئوی خود را طراحی کنید
اکنون که چارچوب مفهومی و بصری ویدیوی خود را ایجاد کرده اید، زمان آن رسیده است که آن را زنده کنید. در مرحله طراحی، تصاویر بصری دقیقی را انتخاب میکنید که موشن گرافیک شما را تشکیل میدهند – از متن گرفته تا رنگها تا عناصر متحرک. این انتخابهای طراحی باید با توجه به لحن و هدف ویدیو و همچنین هر رنگ و سبک برند مرتبطی که شامل آن میشود، انجام شود.
مرحله 4: آن را متحرک کنید!
با وجود همه چیز، بالاخره زمان آن رسیده است که حرکت را به پروژه خود اضافه کنید. همانطور که تصمیم میگیرید کدام جلوههای گرافیکی متحرک را شامل شود، در نظر بگیرید که چگونه هر کدام به شما کمک میکنند داستانی را که میخواهید بگویید. سبک انیمیشن باید با برند شما سازگار باشد و هر انتقال صحنه باید مکمل روایت باشد.
همچنین میخواهید با سرعتگذاری تعادل برقرار کنید تا اطمینان حاصل کنید که هر اطلاعاتی که ویدیوی شما حاوی آن است بهقدری سریع منتقل میشود که هدفتان را در زمان تعیینشده به مخاطب منتقل میکند – اما نه به این سرعت که مخاطبان شما این موضوع را از دست بدهند. برعکس، باید آنقدر آهسته ارائه شود که پیام شما به طور کامل جذب شود، اما نه آنقدر آهسته که مخاطب آرزو کند شما زودتر به اصل مطلب برسید.
یک قدم نهایی اختیاری این است که موسیقی یا جلوه های صوتی را به موشن گرافیک خود اضافه کنید. موسیقی مناسب می تواند طنین احساسی ظریف و در عین حال غیرقابل انکار را به پروژه شما اضافه کند. و یک جلوه صوتی خوب، اگرچه برای موشن گرافیک ضروری نیست، اما میتواند لحظهای را با آرامش یا تند نشان دهد. به یاد داشته باشید: گاهی اوقات کمتر در طراحی خوب بیشتر است، بنابراین در نظر بگیرید که چگونه موسیقی و جلوه های صوتی واقعاً به ارزش تولید می افزایند. اگر آنها فقط برای منحرف کردن حواس از پیام مفید هستند، آنها را کنار بگذارید.